2 Nisan 2014 Çarşamba

Duvar Saati

 
 
 
 
Semazen figürlü duvar saati
8 mm. kalınlığındaki siyah MDF lam üzerine dekopaj olarak kesilmiş 4 mm.lik  kavak kontraplaka ahşap yakma tekniğini uyguladıktan sonra 24x24 cm. lik zemin üzerine yapıştırdım. Saatin çevresini sınırlamak maksadıyla 12 mm. kalınlığındaki kontraplak ile çerçeve yaptım.
Saat, dakika ve saniye kolları çıkartılarak duvar dekorasyon objesi olarak da kullanılabilir.
 
Wall clock with dervish figure
I sawed a dervish dancing figure on 4 mm.thick white plywood by useing a hair saw (hand saw) and I stuck it to 8 mm. thick black plywood. I framed black background with 12 mm. thick white plywood, all white plywood pieceses burned with electricity machine.  Wall clock can be used as a decorative object. For this purpose you should remove hour, minute and second hands from wall clok .
 
 
 

Duvar Saati

 
 
 
 
Atatürk Profilli Duvar Saati
8 mm. kalınlığındaki siyah MDF lam üzerine Atatürk Profili dekopaj olarak kesilmiş olan 4 mm.lik kavak kontraplak ahşap yakma tekniği kullanılarak işlendikten sonra mdf lam üzerine yapıştırılmıştır. Saatin etrafını sınırlamak için 4 mm.lik kontraplak üzerine saat ve dakika yerlerini belirledikten sonra ahşap yakma tekniğini uyguladıktan sonra siyah zemin üzerine yapıştırdım.  Siyah zemin 23x23 cm.dir.
Saat, dakika ve saniye gösteren kollar sökülerek duvar dekoratıf objesi olarak da kullanılabilir.
 
Wall clock with Atatürk Portrait
Atatürk portrait was sawed by hair saw (hand saw) 4 mm. thick, white plywood (poplar tree) and stuck to 8 mm. black MDF lam. 4 mm. thick plywood used for clock frame. Wall clock can be used withouth hour, minute and second hands as a decorative object.